Hur lätt är det inte..

Vårt sovrum ligger perfekt! Att vakna  av att solen strålar in- rakt in gör att det är lätt gjort att gå upp ur sängen. Fäller aldrig persinerna så en glad överaskning på morgonen och man får en riktig vår känsla är välkomnande.

Själv mer eller mindre har jag skuttat upp utan minsta problem ett tag nu, men latmasken som alltid vart sist upp ur sängen är det fortfarande om det inte finns bättre solchanser någon annanstans i lägenheten. (Detta var i går)
 

Vad händer??

Nu är jag förvånad, vi har vart ihop i tusen år och verkligen kan varandra.. Men Herregud!! Inte ett enda litet påstående om hur duktig han har vart, eller ens unnat sig en whiskey heller!

Ärligt- Jag hade fel, denna gången tar det inte emot att erkänna heller :)

Detta gör en ju bara gladare att han verkligen gjort det från hjärtat och inte ens bara för min skull.
Tänk att dessa spontana ryck kan göra en så glad! Utan att tala om hur duktig han vart.

När en kille tvättar hela dagen, städar noga och bra, bäddar rent och lagar mat då kan jag inte låta bli och tro att han har några kvinliga gener i sig!!!

Tänk att detta är min kille med!

Vad fel man kan ha- Härligt

Mannen som har D:t

Idag när jag kommer hem från jobbet så möts jag utanför dörren redan av doften rent! När dörren öppnas inser jag att Chrille har städat! Inte bara det, torkat golv med! + bäddat ur sängen.

Hur glad blir man inte då! Vilken pärla!
Vi tog en fika och pratar om dagen, efter det gick jag till affären för att köpa lök till maten, när jag kommer hem står han vid spisen och innan jag packat upp är han i full fart med att hacka löken, för att ha i den så fort som möjligt.

Jag diskade en stekpanna och dukade fram. Men det var då bara det!!! Sedan var det bara att sätta sig till bords, då hade han lagat maten också!

Detta händer bara om jag ligger eller om han måste...(iaf allt på samma dag)Så idag var jag lyckligt överaskad att han gjort det från hjärtat <3

Är det så här det känns att ha en hemmafru?
Kanske han borde vara ledig helt från skolan 1 dag i veckan???hahaha

Hur bra är han inte min älskling, vad skulle jag göra utan dig.

Om det fanns en gilla knapp på mitt inlägg så skulle jag GILLA

Eftersom jag är tjej kan jag inte låta bli att ana att snart ska jag få höra, -Har jag inte vart duktig idag?- vad får jag för belöning?! haha- Vad tror ni? Kommer jag få rätt?
Inte kan han säga det egentligen då jag inte ber om belöning när jag har gjort samma arbete...

Vet garanterat att han säger- Eftersom jag har jobbat idag är jag värd en whiskey!
Som om det spelar någon roll,han skulle ju ta en whiskey oavsätt...haha Tror ni också det??

Karlar är ett eget släkte, men goa e dem :)