Besök


Idag har Alfons vart här :)
Ulrika och hennes son, Christian kom på fika efter lunch och självklart satt vi i köket, så man kan prata på "rätt" sätt med varandra. Dessutom skulle det provliggas och sittas. Och Chrille tyckte absolut att soffan skulle stå så här Ulrika :) Även att det kändes större.
Nu på kvällen har jag plockat om i alla rum och donat och fått lite fler nya idéer:)

Bajs medicin hahaOm jag hade provat detta för 15 år sedan...En påse om dagen, gör att jag kan en gång om dagen :)

Tog slut i måndags så jag fick beställa hem mer i onsdags då apoteket inte hade det hemma och idag har jag äntligen fått ta och har tagit 2st påsar, en i morse och en nu, för att få igång magen. Har haft extra ont i magen och inte gått på toa sedan i tisdags till nu :) men nu känns allt bättre :)

En påse tar jag med ett glas varmt vatten och det är gott, smakar riktig apelsin smak. Finns recept fritt, men har man problem kan man få det på recept och få det iaf lite billigare. 360kr för 100st påsar. Så SJÄLVKLART värt det, för att slippa mina magproblem!

Härligt Härligt

just idag

Har gått utan bh hela dagen idag, heaven verkligen. Älskar det. Men..

Tajming in my as!
Skulle gå till apoteket och hämta ut mitt recept på mitt magmedel som kommit. Och vem möter jag inte om mitt ex visst det var när jag gick i 8an vi var ihop och gud vad vi har förändras!
Har träffat han kanske 3 gånger och endast hejat under alla år, så nu blev det kul att få höra hur han har det.

Men att stå där utan bh får en att vilja sjunka under jorden. Nu tycker ju jag inte att jag har jätte fula tuttar när de har släpts lös, men efter operationer, med viktnedgång på 10 kg, då jag rasat i vikt och sett ut som ett skelett, så har de inte kommit till sin fulla rätta igen efter. Man har ju inga bröstvårtor mot golvet iaf hahah. Nej, nu var jag elak.

Men samtidigt står han efter mig i kön och ser vad jag tar ut, tur att hon i kassan frågade om jag användt detta innan och inte bara pratade på om hur det ska användas och vad man ska tänka på, då hade jag dött.

Ibland när man känner sig som fulast kan jag träffa dessa jag absolut inte vill träffa just då, och varför skulle det vara en sådan dag just idag. Nu, var jag iaf nöjd med vad jag hade på mig, och rent hår hade jag ju så det hade kunnat vart värre.. så att bara vara utan bh, som inte syndes(så mycket) är väl egentligen inte hela världen.

Och jag är endå inte en sådan som egentligen bryr mig om vad folk tycker, utan jag går i mina tåskor tills det typ blir snö, och ger ibland helt fan i hur jag ser ut och vad jag har på mig. Stövlar, mjukisar och en fleece tröja är annars en hitt på hund prom. Osminkad är jag oftare än sminkad, vad jag än gör, vart flertalet gånger på krogen utan smink dessutom. Skulle jag vara rädd för att jag inte duger som jag är då hade jag sminkat mig och klätt upp mig varje dag, men folk gillar mig för den jag är inte för hur jag ser ut. Eller så gör de det inte, men vad har jag förlorat då?

Men visst fan önskar man att man var på topp hela tiden och att dessa dagar då man vill sjunka genom jorden försvinner.

Jag kände mig ju iaf snygg idag, tur det :)