Tur

Mamma tog inte med sig alla till Småland, tur för mig:) Mamma gör mjuka och super goda!

ovanligt firande :(

Christian har en bättre dag än mig idag. Han har trots feber och hosta lagat mat i världsklass. Vi har mjukisar och dricker gott och spelar bingo. Blev på tvingad en ny lott på uppesittarkvällen. Fan ingen vinst!

Vi har åkt till hällby för att slippa de värsta smällare. Han får sova över det värsta.

Bäst från 2012 är storslaget Ellie♥♥♥
Christian tog examen som ingenjör och fick jobb på Scania. Vi firade 13 år den 21a augusti♥♥♥

Vi har gått in ÄNNU STARKARE Inför 2013

Vad jag ser fram emot att bli gammal helt plötsligt.

Ren kärlek♥♥♥

viktiga vitaminer

För andra gången i år är vi förskylda. Inte jag än men Christian hostar o är slemmig. Första var i juli. Tycker det är jävligt bra av oss. :) Christian undvek vi hela dagen i går, han är i vardagsrummet o jag och ellie slappa hela dagen i sängen. Tog med han ut på kvälls prom iaf, helt slut vart han. Han tar preparat som bisolvon, Alvedon och normalt tar han inte ens något vid huvudvärk så frisk vill han bli! Tycker i han extra c-vitamin.
Jag själv har tagit dha, järn med c-vitamin sedan jag blev gravid. Och för några v sedan började jag med aco gravid/ammande vitaminer. Googlade vad 100ml bröstmjölk innehåller i mineral och vitamin väg. Kunde snabbt konstatera att ellie stjäl mina vitaminer! Torr i huden som sandpapper, naglar går av. Hårar sjukt mycket och det går liksom av. Så valet blev lätt.
Chrille är för glömsk för att ta tabletter och han tror inte det gör någon verkan heller förrän han är sjuk...(försent) Men Ellie är lite mammig och ytterst lite snorig än. Verkar som om nyår blir soffmys!