Jag sjöng, gjorde du?

Chrille jobbar idag, han vart nog ganska snopen då vi har snö idag. Tur att han inte bytt däck än! Han kommer till Hällby efter, det var lite grejer han skulle skriva ut.

Jag har bara vart vaken en timme i natt, helt ok, det får jag vara nöjd med. Men efter Chrille kom hem vid 24 så låg vi i sängen och åt kebabtallrik och snacka massor kul och vissa mindre kul saker som hänt under hans kväll ute med dennis. Chrille åt upp allt sitt och jag petade bara lite i min och salladen tog ju självklart slut. Så somnade mätta och nöjda.

Idag varken orkar jag eller vill gå ut, ser svin kallt ut! Men Zirre måste ju kissa och jag hade tänkt köpa något fint till mormor och morfar som tack för hjälp med Zesar och för de alltid ställer upp. Så egentligen ser jag fram emot att välja vad jag ska köpa, men vägen i mellan den blundar jag för. Idag orkar jag inte gå så speciellt mycket, feetsen gör jävligt ont!

Nej, ut i det svenska vädret. Tur att jag har vinterjackan framme än :) Jag som nästan jämt fryser!

Puss på er

Ärligt, jag tror att du sjöng en viss låt igår..Gjorde du det???????

Ego boost

Idag vill jag få er att le :) Denna låt kommer fastna i ert huvud och denna refräng kommer ni sjunga HELA dagen
(ser det framför mig) Go ego!

ha, härligt att sprida glädje, kom igen nu sjung!!!! I´m .... ...

Trevlig helg

mitt hjärta

Igår när jag kom hem från jobbet klev jag in i ett hem som var städat och med nystekta pannkakor som låg och väntade på mig, snacka om trevligheter! Trevlig doft :)
Chrille hade vart hemma hela dagen och pluggat, men lyckats få in handling, städning, matlagning, ta disken som stått sedan dagen innan då diskmaskin ej blivit tömd!!!! och tvättat på det och sorterat allt och satt in. Och sopsorteringen hade blivit stånde i hallen som även den hade försvunnit.

Det är bra härligt att ha en karl som fattar när jag inte orkar ta det mer, att han rycker in och avlastar och jag får nya friska tag. Har jobbat och ska även i kväll, då de inte fick in någon, men mina fossingar tar emot, behöver verkligen nya jobbarskor!

Slängde upp fötterna på soffbordet efter jag hade ätit så de var i högläge, då sa ha ska du verkligen jobba i morgon, haha så söt. O han behöver komma hemmifrån som han har pluggat till tentan han hade så jag tror att han ska träffa dennis i kväll, så det är ju perfekt.

Nej, nu måste jag borsta håret efter duschen.

Ps, idag flyttar Torsten och blir någon annans favvo(han var ju min favvo), de är 8v idag och de flesta flyttar i morgon, de övriga tis/ons. Måste dit i morgon och säga hejdå till Noras bebisar.