Mysigt värre

Ikväll har jag fått hjälp med att bygga ihop spjälsängen, vi har ställt skötbordet på plats ♥ Här är de som anmält sig som frivilligt.
Morfar kom inte med på bild. Och zesar skulle självklart vara med, men mest ivägen. Känns mer verkligt att hon snart ska få komma hem nu, vad bra det kommer bli♥♥♥ otroligt mycket har vi att tacka finaste Ulrika för det. Hon har förvandlat Christians gamla spjälsäng till den finaste. Vilken känsla att hon har samma som sin far, gammalt är bäst, så äkta och genuint. Betyder mycket för mig med ärvda dyrgripar.
Men så länge det är något vi verkligen vill ha, för vi vill ju att det ska användas, inte bara tas emot och inte betyda något om jag säger så. Har ett stort hjärta för ekologiska kläder och Fair traid märkt. Ser ni att det står Ellie på sängen, samma står på skötbordet ♥ska ta en bättre bild i dagsljus, samt bädda i sängen. 3 djur har hon i sin säng här uppe, de ska ju självklart bo i sängen. Alla djur hon fått när hon vart liten ♥ Tänkte leta efter 3 trägaljar att ha hängande på hyllan ovan sängen med fina klänningar. Men med Ellie på, i samma slitna stil. Sänghimmeln ska dit också, vit satin tyg samma som kantskyddet i sängen. Kommer sätta dit hjul på sängen också så vi kan dra den fram och tillbaks till sängen så jag kan ha henne nära. Sedan går det ju att vagga henne ;) Skickade med mamma lite tvätt, nästa strl blir 40 men det dröjer ett tag till. Nu känns det så nära ♥

39+1

5 dagar kvar till förlossning ;)

Om 8 dagar har vi haft Ellie hos oss i 3 månader ! Känns så fel men ändå helt rätt om jag säger så. Vi har verkligen levt runt Ellie dygnet runt sedan starten 8e augusti. Allt bara flyter ihop och det är fortfarande svårt att ta in allt. Har vi vart med om detta liksom?

Den där fruktansvärda känslan om ev men för livet eller att barnet är sjukt eller den frustration som maktlösheten ger den har försvunnit. Förstår inte hur vi orkat, och att vi hållt ihop så bra. Jag läste igenom min blogg nyss och det slutade med att jag satt i tårar, vad man förtränger. Känslorna blir så stora och påtagligt när man själv står där. Förstår de som blir kristna vid en kris, jag har väl aldrig bett till gud förrän nu. Man känner sig desperat, på gränsen till psykfall. Tittar man på Ellie nu så är man inte orolig längre. Det känns att hon mår bra. vi verkligen njuter och tar vara på tiden, imponerade över hur stark hon är, vänder håll på huvudet själv. Lägger man henne på sidan så dröjer det inte länge förrän hon ligger på rygg. Hon drar mig i håret, idag åt hon från bröstet 42 :) I natt somna hon vid 23 och sa till mig att hon ville bli nytt på vid 04 hon åt vid bröstet bra, somnade om till 8.30 då jag väkte pappa och han tog dagens skötning. Idag väger stjärna 2532g :) en stor tjej nu. Har alltid gillat onsdagar.

lördag

Tänkte infa er som brukar fira mig, att som ni säkert förstår så är vi inte hemma för att ta emot besök.

Om ni prompt måste köpa något så får vi ta det vid ett senare tillfälle.

Så vet ni