Torsdags planer

Idag har Ellie fått följa med på äventyr:)
Vi skulle kl 10 vara på bvc för föräldragrupp. Vi var lite tidigare så Märta kunde äta lite innan. Det var första gången för vår del och det var 5 andra mammor med bebisar där. 2 känner vi igen för de är i samma grupp på babysimmet:)
Idag var det helkroppsmassage och vi tittade på film om kost och pratade barnmat. Vissa hade nyss börjat med smakportioner.
Vid 11.30 var allt slut och tur var väl det då alla barnen var trötta av alla intryck.

På vägen hem gick vi en promenad runt gamla stan och såg att ingen var inne i butiken Nära&Kära så vi smet in. Vi har tidigare spanat genom fönstret någon kvällsprom. Och jag var ute efter något till ★ för att snart är hon hela 6mån och det måste ju firas♥ Inte svårt att hitta något fint att köpa där, så nöjd var jag på vägen hem.

Nu ska vi sova middag bägge 2 på maten!
Puss

Gårdagen

Mys med Neo " gänget" på Waynes:) Blev sittandes länge, var så kul att se deras små ★ Vi pratade gammalt från neo tiden och hur det vart efter. Hur allt går nu och vad som ska ske. Allt från semestern till dagis till hur våra ★ blev till. Så kul verkligen och på något vis lätt, för de förstår på ett annat sätt.
Längtar tills vi lägger de på golvet och de får "kolla" in varandra :)

Efter slog jag till Stort och köpte ny garderob till mig. Ett par byxor som är en morot för att börja med min magbyggning(återfå som tidigare innan graviditeten) De är skitfina, men sitter så huden hänger över...Så nu ska det köras bäcken övningar och ut och bränna med vagnen. Vi är ju redan i februari liksom.

Igår passade jag även på att gå på ljusparty. Kände endast värdinnan så det var något nytt. Det var kul ändå.

Så gårdagen var verkligen fokus på mig själv. Behövs för själen. Gissa om jag hade ont i brösten när jag kom hem vid 21 då Ellie inte ätit sedan 17...pumpa och amma blev 30 sek efter jag klev innanför dörren! Vad jag saknat min ★

Mys

Nu är Ellie med gm och gm (gammelmormor å gammelmorfar) De är ute och går med zesar :) Ellie ska vara där några h för jag ska på äventyr !

Min mormor var överlycklig att hon ska få mata Ellie ett mål med flaska.

Ha en bra dag alla
Ta hand om varandra♥