Nakenbilder

Wtf har du tagit för bilder? (laugh)(crazy)(sick)

Hahaha

Sedan skrev han, hämden är ljuv...

NORDMAN

Min gubbe han är inte riktigt klok!

Jag har i minst 1v lovat att klippa honom & jag har ständigt glömt bort det, tid har funnits, ändå har det inte blivit gjort.
Men för ca 3dagar sedan sa jag till Chrille, du måste verkligen raka dig, du börjar få längre skägg än hår på huvudet. Du börjar se ut som Nordman! :(

Så gubben har rakstrejkat för att jag SKA klippa hans hår. Phhhu
Han såg verkligen luden ut idag, blää!

Så ikväll blev det gjort!
När jag står på alla4 å tar upp hans lilla kalufs står han och tittar på, jag ger en pik och han byter och ställer sig bakom mig å säger -härifrån ser det bättre ut ;) å skrattar!
Sedan hjälper han ju till, ha fan vad rolig han va.
Sedan tar jag kort på hans rygg då han faktiskt blivit mycket större över axlar å rygg. Men för att jävlas så tar jag kort på han när han duschar o sedan ett kort när jag flinar så när han ska titta på hans "breda"rygg får han sig en suprise :)

Jag får honom även att ge mig massage för att jag klippt honom :)
Jag behövde inte ens tjata :)

Nu kollar han fotboll å jag är inte ens trött, men bör sova då jag jobbar A-tur.

Min gubbe är toppen men inte riktigt klok!

Värdefullt

Idag har vi träffat min bror som varit hemma på blixtvisit.
Vi åkte till Hällby när vi vaknat å gjort oss i ordning. Vi fikade å Ellan åt lunch. Hon fick ett par jättefina skor av Emil & Jamina :)
Vad hon var glad i Emil, han fick många pussar tom ;)
Christian köpte present till Micaela och lämnade av mig på jobbet för c-tur. Sedan åkte de på kalas. Ellie sov i bilen iaf, som tur var!

Vid 18 skulle alla utom jag äta på Bambu, då pappa bjöd alla.
Så jag på jobbet påpekade när jag kom hur lite jag ville jobba just ikväll för att Emil var hemma å de var ute å åt utan mig...mina jobbarkompisar tyckte att de skulle klara sig utan mig då vi var en extra ikväll.
Så vi delade mat, jag plocka brickor, frågade kvällsfiika och tog disken sedan var kl 18 & vi i ilfart åkte och mötte upp de andra :)
Bästa jobbet :)
Åå vad det betydde mycket♥

Väldigt trevlig dag :)