Valborg

I morgon får vi ett gäng matgäster :)

Har handlat idag för i morgon blir det rakavägen hem efter jobbet Å börja med maten :)

Imorgon kommer mina föräldrar och min syster. Kjell & Catta å Christians mamma.

Vi äter gott å går till brasan på Mesta IP.

japp

En överraskning från Linas matkasse :)
Bra att kunna spara alla deras häften i.
Idag ska pappa hämta ut Parkenzoo korten, det blev 170 kr billigare per kort via Volvo istället för Landstinget. Är inte det toppen :)

De 3 sista dagarna så verkligen allt börjat blomma. Näsan rinner på morgonen. Det är mycket bättre i år än vad det varit tidigare.

Ellie har en ny kompis hon pratar om William igår när jag å hennes morfar hämtade henne så skjutsade hon han på cykeln. Förvånar mig att hon bara pratar bra saker om alla barn. Ingen är dum eller slås, inte ens när hennes kompis rivit henne så sa hon det. Hon har enligt Ellie ramlat..som Ester!
Ja den där katten!
Hon har i några v haft ett stort sår som läkt, sedan har hon kliat bort skorpan och så har det börjat om. Å när skorpan har rivits bort har det sett sämre ut :(
Så för en v sen i morgon har Ester haft klänning, strumpa och sele på sig och kommer numera inte åt att slita loss skorpan och det har börjat läka jättefint :) Rekommenderar denna outfit fast dock är katten arg ! 


Stillar sig till ro

Kom på i förrgår att det är ju bröllop på lördag, måste ju fila fötterna! Jag som helst går barfota åretrunt har ju värsta hårda fötterna så fila å smörja gjorde det lite bättre.

Tyvärr har jag blåmärken fortfarande och ett hack under knät sedan förra tis/ onsdag då jag lekte trädgårdsdesigner. Har gjort desperat försök att dölja det med att sola lite..de lär inte hinna försvinna innan lördag. Dystert, men jag kan iaf lyfta armarna igen så träningsvärken har försvunnit!

Påtala om förra v så fick jag ett infall och tänkte byta till vårskor. Snabbt ångrade mig då jag kände att de där jävla skavsåren började komma. Hur ser det ut i snygga högklackade skor med stora sår eller värre plåster :(
Så jag har mina hästskor ett tag till :)

När jag ändå är igång så tänkte jag beklaga lite mer. Detta med att försöka gå upp i vikt har gjort att jag inte riktigt får min planA klänning att sitta bra. Så planB blir det isf om jag inte klarat att minska kärlekshantagen. Jag brukar nämligen  aldrig vara i bikini säsong redan i maj. Och i år är absolut inte något undantag snarare tvärtom  då jag försökt öka i vikt sedan december. Å det har jag klarat med bravur, hur man ser ut på insidan är en annan 5a.

Men det bästa är iaf att på fredag åker vi Christian, Ellie och jag för att sova på hotell i Stockholm. Bröllopet är på lördag vid 14 & vid 16 taget blir vi barnfria då moster kommer med tåg och hämtar Ellan för att sedan åka hem till Eskilstuna igen till mina föräldrar och sova där.

Så hotell i 2 dagar, barnvakt och familj låter som en perfekt helg trots blåmärken, fel klänning samt precis nyss fått beviljad semester.

Vad kul vi kommer ha♡