Bästa

Det finns någon som alltid hjälper mig, en som tom flyttar in hos oss undertiden vi var inlagda på neo (trots kattallergi)
Skulle det vara något med Ellie så står hon först i kön att få hjälpa till. 
När jag sökte hundvakt sa du på engång att jag kan ta han.
Jag tackar dig för att du gosar med zesar, tar promenader i regnet och underlättar för mig.

Tackar dig för att du tar dig tid, för att du finns här för att du är min syster ♡ Bästa vän♡
Du är #oslagbar

måndag

Ikväll har jag bakat lite, det blev matbröd. Kavring som är till Ellies fröknar, de ska få flera stycken som de kan lägga i frysen å äta vid starten igen. Det uppskattades så otroligt mycket när vi gav dem sist :)

Jag gjorde även en variant på paj, portion man bara klickar på glass el vaniljsås. Äter med sked ur :) Jättegoda, Chrille å jag smakade varsin äppel/rabarber paj :)
Ikväll kom det bajs i toaletten, :) Happyfeet ! så stackarn gick hela dagen påtvingad blöja :(
1hallonbåt gick hon som belöning, super nöjd!

Vi fick även veta att Chrille gått vidare till del 2 på anställningsintervjun :)

Vi har även bestämt att det inte blir någon utlandsresa i augusti, då det finns en liten chans att Chrille avslutar på sitt nuvarande jobb alla projekt. Vore dumt att boka något då.

Jag har äntligen hittat en bikini :) Foxy, Happyfeet! 
I morgon ska jag vara samordnare å jag tänker sitta ner hela dagen i princip så jag tar mig en lugn dag i morgon i telefon. 

Idag har Ellie gjort mig en aning gråhårig å Chrille skrattar åt henne när hon inte ser. Inte jag!
Hon går ut genom grinden, stänger så fint om sig går och knackar på vid groventren så hon fnittrar högt..Jag blir jättearg och går ut genom grinden och tar in henne bums! 

I blöja, tröja, Halsband, svarta märken efter målat mascara, 2 hårspännen hon satt i håret själv å handväska. Å vilket busflin...tills hon såg mig!

Å Chrille bara skratta...Alltså jag har olika perioder med mardrömmar just om Ellie. De handlar just nu om att hon lämnar huset å drar. Ne, det blir att sätta hasp! Unge å inte lyssna! Om jag kunde fästa en bjällra på henne..för hon smyger är snabb som en väsla. 

Slitsamt

Efter pratat med våra sjukgymnaster på avdelningen så känns det ju verkligen idiotiskt att han på ortopedtekniska höjde till hur man bör ha hålfoten direkt..varför inte tagit det i 2 eller tom 3 steg. Jag går på insidan av fötterna så gå bättre var ju tanken, men idag var det idioti.

Sjukgymnaster tycker inte att någon med protes ska styrketräna underkroppen utan att man ska öka rörlighet och bygga styrka i vattnet bara. Så lite vattengymnastik skulle ju kanske vara något igen. 
Jag har fått tid till en ortoped iaf samt så ska jag ta en kontroll röntgen å det var kom sköterskan fram till 6 års sedan!
På 6 år har jag gjort 1 benförlängning, varit gravid, jobbat 100% i 1 år det känns som om det är alldeles för länge sedan.

Jag mådde ju ok i höften innan jag provade inläggen, nu känns något trasigt :( Foglossning delux. Idag har jag känt av höften sedan i morse å varje steg har jag känt smärta. Ser i Mob att jag gått 15 000 steg fram till nu å då har jag inte ens gått på transport! Samt att de har underlättat för mig på jobbet idag så de sett klart å tydligt hur illa jag går.

Jag vet att inflammationshämmande för höften inte går, men kanske för muskelatur runt bäckenet isf.

Det känns lite oroande pga hur ont det gjorde och att det inte är bättre än. Det sticks å kramar i höften å låret som det gjorde när jag var nyopererad.
Och smärtan i vila känns som om något ligger å skaver.

Jag står på 1 tur att bli uppringd om något återbesök blir så ring förfan!!!!
Jag har 2 st dag turer kvar innan 2 dagars ledighet sedan bara 2 arbetsdagar innan semester på måndag :) 
Tajming + att det ska vara varmt denna vecka, perfekt bägge 2 för kroppen!

Jag som hade förträngt så bra hur jävla ont man kan ha i höften :(

Detta känns lite oroande, på flera områden! Tur jag fick fast 100% I April :) 

Å inte fan är jag av med alla nässelutslag heller så jag äter fortfarande dessa tabletter som man blir trött av, jo det märks! Gäsp! Känns som om natten är förkortning trots att jag sovit 8h i sträck, känns som om jag bara blundat en stund. Varken är eller känner mig pigg, inte skönt vilken position jag än är i ändå kan jag somna på fläcken.
Det känns som sagt lite slitsamt nu.