KlassåterträffKvällen börja med fördrink på Grappa, Micke Dahlqvist, Stefan Edberg och jag gick in och vem satt inte redan där om Kim Talman så vi satte oss och snacka om gamla minnen och vad vi gör nu för tiden. Tiden gick fort och vid 18.45 var det dags att börja gå till Harrys utan för träffa vi Jimmi Berg, Ralle och Patrik Gustavsson mfl och vi gick vidare in på Harrys satte oss vid borden på nedre plan och det börja droppa in mer gamla vänner som Rikard Andersson och Fredrik Lusth tillslut satt vi ett helt gäng och självklart som vanligt var jag enda tjej.
Än hade allt inte ens börjat, men drinkarna kom in redan och ljudnivån höjdes rejält.

När vi väl fick gå upp fick vi Micke, Kim och jag sitta på kanten precis längs väggen, jag fick nog sämsta platsen i gången där standigt folk gick förbi, tur att man är smal, men fatta om jag var dubbelt så stor det hade inte gått. Lite för trånkt. Vi fick varsin Välkomstdrink som jag inte var as inponerad av, så den gav jag till Kim. Men vi gick och hämta mat ganska omgående, och men blev lite tveksam när man lasta på maten när vi väl satt och åt var det riktigt gott. Vi satt nog ca 2 tim och prata och gick ut och visa rökte och sedan vid 22 taget hade de plockat bort alla bord där uppe och "vanligt" folk fick också gå upp. Det var lite tråkigt för man tappa bort alla och det blev för trångt och för varmt och det fanns inga sitt platser alls, men jag haffa en stol ute och satt där och frös för att jag hade så ont i bena och i huvet, hade ju gått med migrän hela dagen igår. Jag tappa bort alla och när jag tänkte gå hem hitta jag Chrille som var kanon och tänkte hänga på. När han gick på toa hämta jag ut min jacka för chrille hade tappat bort sin nrlapp så han fick gå hem utan jacka. (klant)När jag hämtade ut Min jacka prata jag lite hastigt med Johanna Pikner som åkså skulle gå hem, men martin så jag aldrig om han var där??

ALLA SKULLE HA EN BH OCH STOPPA ALLT I det gör allt så mycket lättare.
Jag hade 200kr kontanter, betalkort, id och mobil och hemmanyckel i bhn + lappen för att hämta ut jackan.

Men vi gick och fick jag ena ägarens mob nr Mats han som jag har fått jobb erbjudandet från. han skulle ge ett försök att hjälpa oss idag men risken fanns ju att någon hittat lappen och hämtat ut jackan. Så nu idag ringde chrille och beskrev jackan och Mats sa att det var ca 20 st jackor uppe och 15 där nere så Chrille var inte ensam om att klanta. Dessutom kom Mats till Rixvideo och lämnade den själv!!!
Vilken kanon service.

Så det vart riktigt kul igår men saknade vissa, Dennis Ahlin, Jenny Grundin, Elin Carlsson och självklart fler klasskamrater...