Mysigt värre

Ikväll har jag fått hjälp med att bygga ihop spjälsängen, vi har ställt skötbordet på plats ♥ Här är de som anmält sig som frivilligt.
Morfar kom inte med på bild. Och zesar skulle självklart vara med, men mest ivägen. Känns mer verkligt att hon snart ska få komma hem nu, vad bra det kommer bli♥♥♥ otroligt mycket har vi att tacka finaste Ulrika för det. Hon har förvandlat Christians gamla spjälsäng till den finaste. Vilken känsla att hon har samma som sin far, gammalt är bäst, så äkta och genuint. Betyder mycket för mig med ärvda dyrgripar.
Men så länge det är något vi verkligen vill ha, för vi vill ju att det ska användas, inte bara tas emot och inte betyda något om jag säger så. Har ett stort hjärta för ekologiska kläder och Fair traid märkt. Ser ni att det står Ellie på sängen, samma står på skötbordet ♥ska ta en bättre bild i dagsljus, samt bädda i sängen. 3 djur har hon i sin säng här uppe, de ska ju självklart bo i sängen. Alla djur hon fått när hon vart liten ♥ Tänkte leta efter 3 trägaljar att ha hängande på hyllan ovan sängen med fina klänningar. Men med Ellie på, i samma slitna stil. Sänghimmeln ska dit också, vit satin tyg samma som kantskyddet i sängen. Kommer sätta dit hjul på sängen också så vi kan dra den fram och tillbaks till sängen så jag kan ha henne nära. Sedan går det ju att vagga henne ;) Skickade med mamma lite tvätt, nästa strl blir 40 men det dröjer ett tag till. Nu känns det så nära ♥