Bus hela dagen

I morgon blir det kul för Zesar, han ska få leka med Nellie, hans halv syster. Eftersom jag jobbar heldag tisdagar och torsdagar och Chrille är i skolan då så blir det 2 gånger i veckan det behövs. Så övriga dagar blir det kortare dagar, så då hämtar mormor och morfar gonom om Chrille har skola(vilket går i vågor) Men önskan är att kunna ta med han till Vilsta, måste höra mig för med alla där ute...

Och Nellie och Zesar lekte jättebra förut och vi får se hur det går nu, vi har mest träffats på promenader sedan jag började jobba. Så i morgon är första dagen för bus..

Tur att Nellies matte är så snäll som vill ha zesar där. Nellie och Zesar har samma pappa och han ser ut som Nellie men är Chihuahua och liten.
Så i morgon ska vi ta med oss ben som tack för hjälpen(självklart när man fått hjälp)

Söta Nellie


Allt har sitt pris

Från morgon 8.30 till 00.45 höll jag ständigt på med något!
Tog ut allt som inte använs ur garderoben, satte om lådor och organisera upp det lite bättre. Fyllde sedan översta hyllan med julklappar och presenter till barn. Där det är en lapp på varje sak med vem som ska ha vad. (Fyllde i det efter jag packat upp i lördags.) Efter det tog jag alla presenter till vuxna, de jag hade innan och de nya och måste säga att jag kan trycka in lite till, det blir inga problem att fylla en 80 låda till inte.

Jag tvättade alla nya sängkläder, bädda i och lagade 4 olika sorters mat(till dessa matlådor) Jag fixade hundvakt till korven nu när jag jobbar 75%, så han får leka av sig med andra vovar. Jag tog alla disk som blev, testade även de nya diskmaskin tab. Jag var på ljusparty hos Nettan.
Jag planerade min första arbetsdag i vilsta med, mat som skulle dit, schema osv
Jag städa tvättis, och tog en dusch och satte in mitt blogg inlägg efter 00.30

Då hade jag även önskat att det vart dammsuget också men nej..

Ont, stel och trött idag, hade gärna legat kvar i sängen i de nya, rena täckena och påslakarn.


Men min första arbetsdag på vilsta är nu gjord!

ullis redis

07.00 var det insläpp, vi gick till undervåningen först, men det blev ju en besvikelse! Varken Lundmyr, el halsband, koppel eller tröjor som vi behövde..Så zeldan fick sina bollar och nora och zesar fick mjukdjur bara. Ben har jag för 2år framöver så det behövdes inte! Så endast bajspåsar, igelkott och pelekan blev det.

Efter det gick jag runt med korg och tog tandkräm och sådant tråkigt till hushållet. Soda streem smakerna har inte funnits på 1år men nu hade de höjt priset med det dubbla sedan dess dvs 39kr st ord. ca 50kr.
Diskmtab 100st för 53kr (bra också) c-vitamin halva priset än hemma. Något att nämna iaf.

Sedan bar det av till Hem och dit hade jag inte planerat att redan gå till.. Så här hittade jag en hel del nice. Presenter till flickor! och Även till barn. Men det mesta vart bara till oss. Kruka, gardiner 100kr, veckoplanerare 39kr Fotaramar,kakfat, underläggg 5kr st, 2st orkideer i plast. Skärbrädor i plast.


Sedan har jag bytt ut halva förrådet av sängkläder! Köpte 3st bäddset 99-149kr st
Samt 8st örngott 25kr st, vitt och beige. Vita handukar och kuddar 3st som jag bara var tvungen att ha!
På denna avdelning är det inte svårt att fylla vagnen. Jätte fina muggar fanns som jag inte köpte och klocka till väggen och är handukarna bra då blir det fler av dessa med.

Lina fick syn på mig här och skratta åt min vagn som mer eller mindre var halvfull redan nu!
Vi tog en runda till innan det var dags att fika. Då tog jag stora steg mot barnavd för att fylla hela vagnen! Det är ju många pojkar vi har att köpa till så det var lite frustrerande, då jag inte tycker det är lätt att köpa till killar. Men efter några fler gråa hår och sten kolla på min lista efter storlekar till födelsedagar och till jul så fick jag tillslut ihopp det.

Detta är presentbordet till barn och vuxna, men jag fick det till 43 saker i barnväg. Resterande här på kanten blev inte mycket men som sagt det är en resa till som kommer och då ska jag allt se till att den blir bättre. Just nu har vi iaf 18års present till min kusin, som fyller tidigast av alla den 19 april. Så det blir kul att sikta in sig bara på vuxen grejer sen.

Efter barnleksaksavd gick vi och fika:

Chailatte och kycklingbaguett kl 11.00 för kl 14.00 skulle bussen avgå!
Efter kisspaus och vilat benen fortsatte vi till dam, barnkläder, gubbavdel, samt smycken och parfym. 

Detta blev till mig- Deo,toffsar,strumpor, väska mm
Till Chrille blev det bara kallingar, strumpor, rakgel.

Det var allt och det vart knappt så jag lyfta väskorna! Men jag är en jävel på att packa!:) Erfarenhet kanske?
Tackvare Lina slapp jag skämmas, det bara det var guld värt.

Några kroner fattigare bar det av hemmåt. Moffa som satan på bussen hem, så magen är dubbelt så stor idag!!! Det vettigaste jag åt i går var frukostmackan på morgonen. Men man måste ju trösta med att man sitter på en buss såå länge.

Såg varken morgan eller ola-conny!!! Otur för dig Lina :)